Kinderen

In 2007 zij wij begonnen kinderen op te nemen in ons huis. Inmiddels zijn dit er al 137 (2016) geworden. Natuurlijk niet allemaal in huis maar ondergebracht bij goede verzorgers. Dit project wordt in samenwerking met de HSWE in Nederland uitgevoerd. Natuurlijk is ook de overheid in Ethiopië hierbij betrokken. Voor al deze kinderen verzorgen wij gedeeltelijke voeding, school opleiding, medische zorg, kleding en hygiëne.

Lees meer

Weduwen

Weduwen in Ethiopië behoren tot de meest kansarme groep om in hun levensonderhoud te voorzien. Zijn zij hun echtgenoot vaak door ziekte, ongeluk of in de steek gelaten, kwijt geraakt, maar hebben vaak nog de zorg voor een baby of klein kind. Dit belemmert hen om een baan te vinden en te houden, met alle gevolgen vandien. 

Lees meer

Bejaarden

Sinds 2014 zijn wij gestart deze "vergeten" groep met ouderen binnen ons programma te helpen. Duizenden in Ethiopië leven op straat en hebben geen voedsel om van te leven en of hebben geen onderdak. Deze groep kunnen wij niet aan hun lot overlaten. Voor deze groep verzorgen wij gedeeltelijke voeding, medische zorg, kleding en hygiëne, op ons terrein of op hun "eigen" verblijfsplaats. De ouderen zijn hier onzettend blij mee en voelen zich weer waardige burgers van de samenleving. 

Lees meer